Online prodavnica i blog zajedno? 5 saveta za blog na vašoj internet prodavnici

Blog je odličan alat za informisanje vaše publike o uslugama ili proizvodima koje nudite. Pomaže vam da steknete poverenje kod kupaca tako što ćete im približiti vaše ideje i planove, a njima će pruži...
Opširnije
  103 Hits
103 Hits

Šta je SEO i zašto je važna?

 

SEO ili Search Engine Optimization je skup tehnika kojim se optimizuju veb stranice i njihov sadržaj kako bi sajt bio vidljiv u pretrazi. Takvo prilagođavanje sajta omogućava softveru za indeksiranje da pronađe, skenira i indeksira sajt na internetu.

Niko sa sigurnošću ne može da zna kako algoritmi popularnih pretraživača poput Google-a ili Bing-a rangiraju ali se prepoznaju najbolje prakse:

Opširnije
  344 Hits
344 Hits

Koliko je bitno imati dobar sadržaj na sajtu?

Pre nekoliko godina se pokrenula velika diskusija kada je Google objavio da će njihovi algoritmi gledati smisao tekstova, odnosno relevantnost sadržaja na svakoj stranici sajta. Danas je očigledno da, najbolje rangirani sajtovi, imaju koristan sadržaj na svojim stranicama.

Opširnije
  293 Hits
Označeno u:
293 Hits

Kako pokrenuti reklamu na Instagramu?

Reklamiranje na Instagramu je servis koji konstantno unapređuje svoje mogućnosti. Nije jednostavno uhvatiti korak sa novim načinima marketinga. Ali je moguće.

Opširnije
  328 Hits
328 Hits

Mobile Friendly, uslov za dobar rang na Google-u

Danas ćete teško naći nekoga ko ne poseduje smartfon, pogotovo kod mlađih generacija. Pametni telefoni su sve više zastupljeni i naš život je postao nezamisliv bez njih. Procenjuje se da u 2021. godini postoji preko 3.5 milijardi pametnih telefona.

Opširnije
  379 Hits
379 Hits

Da li je dobro imati Blog na sajtu?

Odgovor na pitanje iz naslova je - DA, ali pod određenim uslovima.

Kvalitetan blog nimalo nije jednostavno voditi, prvenstveno jer iziskuje dosta vremena i posvećenosti.

Opširnije
  205 Hits
205 Hits